Vita Alvia  - Aku Berjuang Wong Liyo Sing NyayangVita Alvia - Aku Berjuang Wong Liyo Sing Nyayang Mp3
Album : Aku Berjuang Wong Liyo Sing Nyayang - Single
05:04 | 3.44 MB
Vita Alvia Ft Dj Remix Santuy  - Angel TuturanmuVita Alvia Ft Dj Remix Santuy - Angel Tuturanmu Mp3
Album : Angel Tuturanmu - Single
04:09 | 4.44 MB
Vita Alvia  - Lungamu Ninggal Kenangan - Golek LiyaneVita Alvia - Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane Mp3
Album : Lungamu Ninggal Kenangan - Golek Liyane - Single
06:19 | 4.44 MB
Vita Alvia  - Aku Ra Mundur Dek Teko Atimu (Tepung Kanji)Vita Alvia - Aku Ra Mundur Dek Teko Atimu (Tepung Kanji) Mp3
Album : Aku Ra Mundur Dek Teko Atimu (Tepung Kanji) - Single
06:16 | 4.43 MB
prev 12345...26 next

Baru Ditambahkan :



DOWNLOAD HERE